Blog event(ura) by Lero

Zima, zima, e pa šta je, s koktelom si više zdrav!

2010. studeni 26

Prošećete li ovih dana po bilo kojem većem srednjoeuropskom gradu, sa svakog će vas većeg trga opojnim mirisom na kušanje neodoljivo pozivati štandovi s kuhanim vinom, grogom, punčem, moštom... Zima je i tijelo definitivno treba i unutarnji izvor grijanja, ali što kad dođete promrzli kući a čašica netom popijenog toplog užitka je već ishlapjela? Lero ima rješenje – topli zimski kokteli!

Čemu sklizanje po bljuzgavici, čemu rizik od prehlade i smrzavanja ili šansa da vas pokupi dijete na sanjkama (a tek grudom) kad i u toplini svog doma možete organizirati feštu dubinskog zagrijavanja! Za intimna druženja, kao i za veću ekipu, Lero zimski kokteli donijet će vam veselje i zagrijati atmosferu svakoga trenutka ove zime koja je pred nama.


čitaj više

Uleti od kojih galebi zaziru 3

2010. studeni 19

Stojite za šankom, netko jako zgodan ide prema vama i vadite zamišljeni štit za obranu od neduhovitih nametnika, kad... Kad vas iznenadi uletom i ostanete paf? Rijetki trenuci, ali – ima ih! Poput ovih, na primjer. Uleti koji otvaraju sva vrata, makar na trenutak.

C) Duhoviti

Nakon ovakvih par riječi usta vam se razvuku u osmijeh i spremni ste mu dati priliku da vas časti pićem.

čitaj više

Proslavimo Martinje

2010. studeni 11

Jednom u godini svi polude za vinom. Mladim, rujnim, malkice mutnim, svježim, hladnim, jezikorazvezljivim... Netom napravljenim, slasnim i opojnim. Taj se vikend obaveze pomiču za ponedjeljak, kuha masna teška papica, a mudriji od nas ključeve od svojih automobila prije izlaska stavljaju na frižider ili bilo gdje u stanu. Te kreću u nezaboravan provod trbuhom za vinčekom.

Martinje je dan za tulumarenje, ples i općenito izlazak, a samim time je, pogađate, i praznik za galebe!

čitaj više

vrh stranice