Blog event(ura) by Lero

U kakvoj su vezi rukomet, hrkanje i crnke?

2010. svibanj 27

Rukomet je jedan od najpopularnih sportova u zemlji. A rukometaši, onakvi kršni i jaki su samo kao takvi već komadi, pa su mediji presretni kad ulove nekog našeg profesionalca sa zgodnom djevojkom i onda ga razvlače dosadnim pitanjima. Ali mi nismo takvi!

Nas zanima kako se naši rukometaši zabavljaju, što ih veseli i kakvi su u slobodno vrijeme, pa smo na prepad ulovili dva mlađa člana hrvatske reprezentacije - Gorana Čarapinu i Vedrana Mataiju. Friški rukometni reprezentativci su se na nedavnom europskom prvenstvu okitili srebrom, a obojica brane boje RK Poreč. Goran je golman, Vedran krilo, uvijek su veseli i nasmijani i stvarno je bilo ugodno s njima popiti pokoji Lero sok te otkriti neke zanimljive detalje o njihovom sprotskom životu.

čitaj više

Moj Galebe: ono (ni)si što nosiš

2010. svibanj 20

Nakon seciranja svega što stavljamo na glavu, u današnjem osvrtu nastavljamo s outfitom. I ne, još nismo naveli sve što trenutno odbija žene, naprotiv!

1. Ono (ni)si što nosiš!
b) Trup – držanje


Jedan je mudar stilist genijalno rekao da je za osnovu svakog profesionalnog galeba kao prvo nužna lagana ljetna lanena jednostavna košulja. Dakle, ako još ne znate na što ciljamo, posudite si film "Vicky Cristina Barcelona" s Javierom Bardemom, Penélope Cruz i Scarlett Johansson, i pogledajte ono zeleno što Španjolac nosi dobrim dijelom filma.

čitaj više

Neka ljeto započne sa(d) - Lero koktelima!

2010. svibanj 17

Neka ljeto započne sa(d) - Lero koktelima!
Iako su više nego dobrodošli cijele godine, kokteli su prije svega – ljetno piće!

Zamislite samo savšeno srpanjsko poslijepodne (da…da…nakon ove kiše koja nam je “ubila” vikend), ležite u kupaćem zavaljeni pokraj biserno čistog mora u anatomskoj ležaljci i taman ste došli do one sekunde kad vam sunčeva toplina zagolica nepce...

Spustite ruku pod ležaljku u potrazi za osvježenjem, napipate nešto stakleno, primaknete ustima, kad ono – zgrijana piva zidarka s bonus pčelicom included!? Neee!

Ljudi, vrijeme je za koktele, bezalkoholne i alkoholne Lero koktele.

Uživajte u ljetu do posljednje kapljice, jer kokteli su uzbudljivi, senzualni, ukusni, osvježavajući, neki i prirodni i okrepljujući, a kada ih imate u ruci – ostavljate fantastičan ležeran dojam!

čitaj više

vrh stranice