Blog event(ura) by Lero

Galeb u teretani 2. dio

2011. veljača 17

Nakon galeba Teretlije koji spade u grupu šrebera, kad pogledamo Sirovinu - to je potpuno drukčiji tip muškarca.

On zna da nema što pričati sa suprotnim spolom, smatra ga samo ukrasom oko spolnog organa te pumpanjem svojih mišića – pumpa i svoj ego. I nevjerojatno je uporan. Ako ikada postigne uspjeh. Ma i ako ne uspije. A kako stvarno ima svakakvih žena – Sirovina ih ima ko mrvica keksa na stolu nakon doručka.

čitaj više

Valentinovo uz Lero koktele

2011. veljača 9

Dobro, već ste kupili parfemčić, cvjetak ćete kasnije kupiti i planirate otići u restoran, ali kada je večera gotova, ne možete samo tako s vrata u krevet. Red je da malo zagrijete atmosferu, i dok pričate kako je konobar bio uljudan, a slike na zidu zanimljive, u kuhinji jednom rukom vadite sastojke, a drugom šejker iz najdonje ladice.
Jer vrijeme je za Lero koktele za Valentinovo, jedinu stvar koja će lakše i od samih Nerude, Jesenjina i Lorce otključati srce vaše ljubavi.


Pa da ih predstavimo!

čitaj više

Galeb u teretani

2011. veljača 1

Još malo i proljeće kuca na vrata, kile su se nakupile, vrijeme je za povratak u formu, odnosno za neke – u sobu s utezima. Iako bi naš Galeb Teretar najradije htio da ta soba ima deset ogledala i samo jedan uteg pa da se stalno može gledati kako je lijep i jak, želja mu ipak nije uslišena pa mora dijeliti svu svoju ljepotu s nesretnicima koji dijele sprave s njime.

Galeb Teretnjak ilti Galebilder, nenadmašna je i nezaobilazna pojava svake iole pristojnije teretane. Ma, dobro, apsolutno svake teretane. I ako ga ne shvatite preozbiljno – može stvarno biti zabavan.

Galebi Teretlije dijele se u dvije grupe. Prva su mladići sirovi i snažni po prirodi, ali bez jačeg dara za školu, a druga – štreberi koji nikako komunikacijom ne mogu uspostaviti kontakt s osobama suprotnog spola pa misle da će to uspjeti nabacanim mišićima.
Krenimo prvo od štrebera...

čitaj više

vrh stranice