Blog event(ura) by Lero

Galeb svijetom šeta radi rukometa

2012. siječanj 30

Već je deset dana stalno na putu do komšiluka i nazad jer ga mora biti na svakoj tribini. Naši rasturaju na europskom prvenstvu, a on najsretniji na svijetu! Ali ne zbog Kopljarovih i Ćupićevih golova, niti zbog Mirkovih obrana. Ma kakvi, naša je Galebina prisutna na svakoj tekmi jer slika sise hrvatskih navijačica. Dakle, nakon što je prešao granicu i našao parking, mudro mijenja hrvatske tablice i stavlja albanske, poskrivečki trpa zastavu i dres pod jaknu i veselo ulazi u dvoranu.

Izvor: Hrvatski rukometni savez, www.hrs.hr

čitaj više

Galeb vaterpolo boy

2012. siječanj 25


Kako mu se nedavno zamjerilo skijanje kad je pijan pao sa sjedečnice na talijanskog turista, ove je godine odlučio otići na studijsko putovanje u Amsterdam pod krinkom odlaska na europsko prvenstvo u vaterpolu. Fino je složio priču curi i ljubavnicama, uzeo kutijetinu s kondomima i krenuo u carstvo poroka.
Za početak, čim je stigao, krenuo je na utakmicu kako bi komadima za alibi poslao fotku s tribina i tako ih skinuo s dnevnoga reda. Na sebi, naravno, radi boljeg dojma ima samo vaterpolo šlafrok, gaće i kapicu i smrzne se ko majmun na putu od hotela do bazena.

čitaj više

Galeb na hokeju

2012. siječanj 18

Petnaest tisuća ljudi svakoga utorka, petka i nedjelje puni zagrebačku Arenu. Dakle, barem pet tisuća žena, od toga sigurno tisuća slobodnih i barem sto iskoristivih. To jest – njegovih! Zubi su oprani, gel je u kosi, majica od  Medveščaka na svježe proplahnutom torzu. Areno, čuvaj se, Galebina kreće u lov!

Kako je odjenuo samo dres Medvjeda na potkošulju da bi ispao više šlank, i kako se morao parkirati u Botincu jer bliže nema mjesta, smrznuo se ko šmrklja u nosu biatlonca, pa sukne tri pive da vrati boju u obraze. Kad je otkravio većinu udova, kreće u potragu za najboljim mjestom, ali ga ubija činjenica da su sjedala numerirana. Kupio je kartu iza gola, pa sjeda među neke ljude koji ga uopće ne primjećuju nego urlaju hokejaške i ine himne.

Izvor: KHL Medveščak Zagreb, www.medvescak.com

čitaj više

vrh stranice