Blog event(ura) by Lero

Lero sirup okitio se znakom Superior Taste Award 2012

2012. lipanj 29

Nove okuse Lero sirupa i zanimljive kombinacije voća i začina već ste upoznali i zavoljeli. Kvalitetu okusa naranča – cimet među Lero sirupima prepoznali su i svjetski stručnjaci. Lero sirup naranča & cimet spoj je postojećeg, poznatog okusa naranče koji je postao aromatičan dodatkom cimeta te se uz izvrsnu kombinaciju okusa, odlikuje se i visokom kvalitetom jer sadrži samo prirodne arome i boje. Među pićima iz 60 zemalja diljem svijeta potvrdu kvalitete dali su i vrhunski kulinarski znalci te somelijeri dodijelivši mu Superior Taste Award 2012.


čitaj više

Nitko nije imun na mentu i limun!

2012. lipanj 21

Nisu Kubanci ludi da cijelo ljeto provode uz koktele na bazi mente i limuna. Pogotovo jer je njima ljeto barem devet mjeseci u godini, ako ne i svih dvanaest! No, kako samo rijetki sretnici među nama mogu na taj daleki otok, Lero se pobrinuo da i naše krajeve zaplehne dozom svježine i vrhunskih okusa.Lero so fresh limun-menta negazirano je osvježavajuće bezalkoholno piće sa sokom od limuna i dodatkom mente koje pruža osvježavajući okus i svježinu u svakom trenutku. Ugodno kiselkasti prirodni okus limunovog soka naglašen je dodatkom aromatične mente pa je prema tome idealan izbor za vruće ljetne dane.

čitaj više

Galebica u disku

2012. lipanj 13

Nije istina da samo mužjaci bare! Dapače, puno je žena koje kreću u provod s jasnim i zacrtanim namjerama, a pod time ne smatramo da se naplešu. Tim povodom krećemo u seciranje Galebica, žena koje srećemo na svakom koraku, a možda smo i same jedne od njih u neko doba života... Inače je sasvim fina, pristojna i povučena djevojka, ali otkako ju je dečko prevario s najboljom frendicom, dvije susjede i trećinom kvarta, u njoj se budi nešto loše. Zato se odlučuje osvetiti kompletnom muškom rodu tako da se ide loše poseksati s nekim od njih, odmah ga ujutro nakon toga ostaviti i više mu se nikada ne javiti. Pa neka pati!


čitaj više

vrh stranice