Blog event(ura) by Lero

Okus limun-bazga - najslađi povratak u djetinjstvo

2013. travanj 17

Mnogi su od nas barem jednom u životu imali priliku popiti pravi domaći sok od bazge. Sjećate se, došli ste kod rođaka na selo, pojurili na svjež zrak i igrali se satima, kad vas je neka starica u kući, onako žedne od skakanja i divljanja po poljima i šumama, umjesto "kokakolica" i sličnih gradskih pića dočekala domaćim voćnim sirupom, najčešće razrijeđenim ledenom vodom iz bunara. Upitnici su iskakali, ali bili ste žedni i trenutno se zaljubili u kiselkasto medni okus cvjetova čiste prirode.

čitaj više

Galeb obilježava Dan žena na svoj način

2013. ožujak 8

Znamo li svi kako je teško bilo izboriti se za prava ženama u ne tako davno doba?! Moderne generacije uglavnom nemaju pojma… Danas kad se djevojke bune jer im roditelji nisu kupili mobitel u boji sjenila, ili auto kakav ima susjeda, malkice je teško objasniti im kako bi trebale obilježiti taj dan i pokloniti više pažnje svojim majkama i bakama koje su se za njega izborile.

Tako da i svaki Galeb upoznat s ovom materijom mudro cilja upravo na taj dan. Dakle, dan žena za target od nekih dvadesetak godina se uopće ne razlikuje od uleta za bilo koji novokomponirani blagdan. Red čokolada, red jastučića u obliku srdašca, eventualno romantična večera ili kino.

čitaj više

Voćne galebice

2013. ožujak 1

Danas nastavljamo s uspoređivanjem naših Galebica s vrstama voća. Dakle, ona je onakva kakvo voće najviše voli. Nakon istraživanja na cijelom jatu galebca, stručni tim Lerovih istraživača došao je do sljedećih zaključaka:

  • Crni ribiz – pogledati pod borovnica, iako grickanje boba s grma može biti jako seksi. Naravno, samo dok gledate Galebicu kako ih čupka zubima, nikako ako ih morate separirati…

  • Grožđe – e, ovo je već jako blizu seksu. Po načinu stavljanja boba grožđa u usta, Galebica sugerira želi li laganu predigru (polagano grickanje), žestoki seks (cijelo zrno u ustima), ili da želi kući (žderanje cijelog ogrozda)… Ali kad se čuje ono “plop”, evo se odmah naježimo…


čitaj više

vrh stranice