Blog event(ura) by Lero

Kako vaterpolisti prolaze kod djevojaka?

2011. travanj 16

Nakon bloga o galebima na bazenu razmišljali smo o našim vaterpolistima i njihovim uletima ili uletanjima. Pitamo se koju bi ocjenu (od jedan do pet) dali vaterpolistima za njihove ljubavne manire i uletavanje ženskom spolu...

Oni koji nisu poznavatelji vaterpola, možda će se iznenaditi da je taj sport nastao potkraj 19.st. u Velikoj Britaniji. Prvu vaterpolsku utakmicu u Hrvatskoj, odigrali su studenti u Splitu 1908. godine u uvali Bačvice na improviziranom plivalištu. Ovaj sport i vaterpolisti dobili su, zasluženo, na važnosti osvajanjem titule Europskih prvaka 2010. godine koja je ujedno i prvo osvojeno europsko zlato. Čestitamo dečkima još jednom!

Sandro Sukno, najmlađi je član hrvatske vaterpolo reprezentacije koja se ljetos okitila naslovom evropskih prvaka. Vaterpolo mu je u krvi još od malih nogu jer je rastao uz oca Gorana koji je kao igrač Juga i reprezentacije bivše države osvajao mnoge medalje. Sa sedam godina imao je prvi trening, priznaje da je učio gledajući starije u Cavtatu kako igraju, a sa 17 godina već je igrao u prvoj momčadi Juga Co, tada najboljoj svjetskoj vaterpolskoj ekipi. Svu raskoš talenta o kojem se u vaterpolskim krugovima pričalo još od kada je zaigrao u mlađim uzrastima Juga potvrdio je na Evropskom prvenstvu za mlade vaterpoliste u Grčkoj gdje je proglašen za najkorisnijeg igrača turnira. I dok u bazenu plijeni pažnju maštovitim potezima i preciznim izvođenjem peteraca, van plivališta ovaj dvadesetogodišnjak djeluje samozatajno. Nas zanima kakav je mladi sportaš u svoje slobodno vrijeme i kakav je uletač djevojkama.

čitaj više

U kakvoj su vezi rukomet, hrkanje i crnke?

2010. svibanj 27

Rukomet je jedan od najpopularnih sportova u zemlji. A rukometaši, onakvi kršni i jaki su samo kao takvi već komadi, pa su mediji presretni kad ulove nekog našeg profesionalca sa zgodnom djevojkom i onda ga razvlače dosadnim pitanjima. Ali mi nismo takvi!

Nas zanima kako se naši rukometaši zabavljaju, što ih veseli i kakvi su u slobodno vrijeme, pa smo na prepad ulovili dva mlađa člana hrvatske reprezentacije - Gorana Čarapinu i Vedrana Mataiju. Friški rukometni reprezentativci su se na nedavnom europskom prvenstvu okitili srebrom, a obojica brane boje RK Poreč. Goran je golman, Vedran krilo, uvijek su veseli i nasmijani i stvarno je bilo ugodno s njima popiti pokoji Lero sok te otkriti neke zanimljive detalje o njihovom sprotskom životu.

čitaj više

vrh stranice