Blog event(ura) by Lero

Galebica blagdanica

2012. prosinac 22

Prosinac je najduži mjesec u životu jedne Galebice. Hladno je i udebljala se, pa stalno mora ići ili u teretanu, ili na fitness, a ni joga joj nije strana. A od toga napora je samo triput gladnija, i cijelo vrijeme misli isključivo na hranu. Kao vrhunac, svaki dan se tijekom prosinca negdje besplatno i obavezno ždere – Nikole slave Nikolu, svaka prijateljica zove na domijenak svoje firme, trgovi su puni nekakvih štandova s kobasicama, fritulama, vinom, aaaarghhhh…A frajerima tako dobro stoje te kapice i šalovi, još kad znaju odabrati neki fini štofani meki kaput koji im onako iscrta torzo, ajme majko…

čitaj više

Lero zimski kokteli - sve što ste htjeli

2011. prosinac 7

Nema više pijuckanja piva ispred dućana niti bambusa u parku – ljudi, pa zima je zakucala. I to šakom! Vrijeme je za kućnu atmosferu, drage prijatelje, tople kolače i kamin za odlikaše. A ono što će u tom trenutku garantirano najbolje popraviti svako raspoloženje, dodati osmijeh na lice i toplinu u žile su novi Lero kokteli!


čitaj više

Ljetna S.O.S. kuharica

2011. srpanj 11

Godišnji odmor, kako to gordo zvuči! Konačno se možete buditi odmoreni, mirni i sa spoznajom da ne morate na posao, niti bedinati dijete za vrtić, čekati red za kupaonicu i probijati se do radnog mjesta. Ne, oko vas su samo apartman, sunce, pjesma cvrčaka i – prazan želudac? Pa zar nismo to ostavili u Zagrebu, Koprivnici, Slavonskom Brodu, Osijeku!? Kako u našem humanoidnom slučaju ne pale oni trikovi kao sa devom i vodom, osuđeni smo i na ubacivanje krutog i tekućeg goriva u naš organizam. Možete se vi i počastiti večericom u finom restoranu, ali ne baš stalno, jer rijetko koji novčanik danas to može otrpjeti. Zato mi u Podravci imamo savršeno rješenje za svaki ljetni dan!

čitaj više

vrh stranice