Blog event(ura) by Lero

Galebica uživa na plaži

2012. kolovoz 14

Kako smo od zadnjeg posta proveli tjedan dana na moru, osim što nam je koža upila tonu sunčevih zraka, a tijelo bezbroj finih koktela, tako smo upoznali još par vrsta galebica koje ordiniraju po plažama. Pa krenimo bez reda!

Lokalna galebica
Prekrasna, klesana, nasmijana lokalka deset je mjeseci umirala od dosade i doštukavala apartmane da bi konačno dočekala furešte. I sad gine 15 sati dnevno dok počisti, ode u spizu, pomogne mami i tati, ali i konačno izađe u grad. Na umu joj je samo jedna želja – otići s otoka u veliki grad, i tamo se dosađivati minimalno sljedećih deset mjeseci.


čitaj više

Nitko nije imun na mentu i limun!

2012. lipanj 21

Nisu Kubanci ludi da cijelo ljeto provode uz koktele na bazi mente i limuna. Pogotovo jer je njima ljeto barem devet mjeseci u godini, ako ne i svih dvanaest! No, kako samo rijetki sretnici među nama mogu na taj daleki otok, Lero se pobrinuo da i naše krajeve zaplehne dozom svježine i vrhunskih okusa.Lero so fresh limun-menta negazirano je osvježavajuće bezalkoholno piće sa sokom od limuna i dodatkom mente koje pruža osvježavajući okus i svježinu u svakom trenutku. Ugodno kiselkasti prirodni okus limunovog soka naglašen je dodatkom aromatične mente pa je prema tome idealan izbor za vruće ljetne dane.

čitaj više

Galebove igre na plaži - 2.dio

2011. kolovoz 19

Nastavljamo sa temom "Igre na plaži" u kojima Galebine jednostavno rečeno uživaju… Krenimo od surfanja!

Preplanuo, bicepsast, bolno ukočenih leđa utrnulih od napornog držanja jarbola i prkošenja vjetru i valovima. Uglavnom, spreman je na ženidbu jer voli patnju. Ni sam ne zna što mu treba to mučenje i navlačenje, ali sve mu se isplati onog trena kad dođe na obalu i tamo ugleda jato nesretnica koje iz samo njima znanih razloga surfere jednostavno – obožavaju.

čitaj više

vrh stranice