Blog event(ura) by Lero

Galeb pod maskom

2012. veljača 17

Kako je veljača među ostalim i mjesec karnevala (navedimo samo Riječki ili Samoborski fašnik), jasno je kakav se zadatak sam po sebi nameće našem junaku. Skidaju se zavjese, paraju madraci, kradu nacrti po internetu i sprema maska nad maskama!

Nije sve do sada išlo glatko. Kad je bio Kapetan Kuka, otkinuo si je komadić nosa pijan čačkajuć isti, kad je bio mumija, pola zavoja je ostalo zakačeno na čavliću na stolici u tramvaju, kad je bio sumo-borac, nije mogao od kostima poljubiti seksi zečicu… Ove je godine tako štedio za karneval svih karnevala u Riu i uštedio za Rijeku, uvjeren da će i ova domaća povorka biti obasuta tisućama polugolih mulatkinja željnih seksa i još malo seksa, po mogućnosti već nakon prve cuge. Pomno je popratio sate i sate snimaka na YouTubeu tražeći ideju za masku i konačno zaključio da je idealan za – Zorroa!čitaj više

Galeb pod krinkom

2011. ožujak 1

Odnedavno svako selo u Hrvatskoj svaki mjesec ima nekakav karneval, maškare, poklade. Tete s velikim tavama za krafne i stričeki s aparatima kokičarima slete se po glavnim trgovima ili pod šatorima, miris starog ulja zapara zrak, a na vidjelo izlaze veseli ljudi pod maskama. I dok većina smatra da je to idealan način da se zabave djeca sitnog zuba, neki ne gube vrijeme i spremaju masku danima. Da, to su Galebi Krinkari, lukave iskusne lije koje znaju da je, kad ih nitko ne prepoznaje - puno lakše skinuti još koji skalp!

čitaj više

vrh stranice