Blog event(ura) by Lero

Galebica na faksu

2012. listopad 5

Fakulteti samo što nisu počeli, čiste se zadnji i uglavnom najveći ispiti na dekanskim rokovima, i uskoro će iz nervoznog stvora s debelim naočalama opet propupati prekrasan leptir željan izlazaka, tuluma i provoda. Kako su zagrebačke Galebice puno dosadnije za obradu, pozabavit ćemo se onima koje su došle studirati izdaleka. Svoj stan nemaju pa su ili u iznajmljenom ćumezu same, ili s par cimerica u nešto većem stanu. Naravno, tu su i one koje su u Domu, ali tamo su rijetko same, jer se uvijek nađe neki zemo, dečko ili frend koji se uspije prošvercati. A kako su mlade, lude i sretne što su u velikom gradu, tako često rade tulume u svojim sobičcima, s nadom da će nešto zbariti.


čitaj više

Galebica u disku

2012. lipanj 13

Nije istina da samo mužjaci bare! Dapače, puno je žena koje kreću u provod s jasnim i zacrtanim namjerama, a pod time ne smatramo da se naplešu. Tim povodom krećemo u seciranje Galebica, žena koje srećemo na svakom koraku, a možda smo i same jedne od njih u neko doba života... Inače je sasvim fina, pristojna i povučena djevojka, ali otkako ju je dečko prevario s najboljom frendicom, dvije susjede i trećinom kvarta, u njoj se budi nešto loše. Zato se odlučuje osvetiti kompletnom muškom rodu tako da se ide loše poseksati s nekim od njih, odmah ga ujutro nakon toga ostaviti i više mu se nikada ne javiti. Pa neka pati!


čitaj više

Galeb na masaži

2012. travanj 17

Stisle su ga godine, a i lakat je već umoran od silnih naslanjanja po šankovima, pa kreće u avanturu radnog naziva – masaža. Iako bi prodao dušu za seks s Tajlanđankom ili nekom djevojkom brončane puti, kako je po prirodi škrt, tako traži najjeftiniji salon. I to listajući posuđeni oglasnik u kafiću. Oko mu zastane na impozantnom oglaščiću “Flambojantno!!! Erotska masaža ultrasexi obdarene plavuše sa sretnim završetkom!”
Zatvara novine, ide pod tuš, uzima teškom mukom nažicanu lovu i kreće na upamćenu adresu. Malo ga čudi što je salon usred grada, u ne baš finom kvartu i to u neboderu, ali kad je već došao do ovdje… Kuca na vrata jer zvono ne radi, a sumnjivi muškarac brzo gleda lijevo-desno i uvlači ga unutra za ovratnik. Smješta ga u hodnik pokraj zbunjene mlade žene koja također drži novine u ruci.


čitaj više

vrh stranice