Blog event(ura) by Lero

Galeb svijetom šeta radi rukometa

2012. siječanj 30

Već je deset dana stalno na putu do komšiluka i nazad jer ga mora biti na svakoj tribini. Naši rasturaju na europskom prvenstvu, a on najsretniji na svijetu! Ali ne zbog Kopljarovih i Ćupićevih golova, niti zbog Mirkovih obrana. Ma kakvi, naša je Galebina prisutna na svakoj tekmi jer slika sise hrvatskih navijačica. Dakle, nakon što je prešao granicu i našao parking, mudro mijenja hrvatske tablice i stavlja albanske, poskrivečki trpa zastavu i dres pod jaknu i veselo ulazi u dvoranu.

Izvor: Hrvatski rukometni savez, www.hrs.hr

čitaj više

U kakvoj su vezi rukomet, hrkanje i crnke?

2010. svibanj 27

Rukomet je jedan od najpopularnih sportova u zemlji. A rukometaši, onakvi kršni i jaki su samo kao takvi već komadi, pa su mediji presretni kad ulove nekog našeg profesionalca sa zgodnom djevojkom i onda ga razvlače dosadnim pitanjima. Ali mi nismo takvi!

Nas zanima kako se naši rukometaši zabavljaju, što ih veseli i kakvi su u slobodno vrijeme, pa smo na prepad ulovili dva mlađa člana hrvatske reprezentacije - Gorana Čarapinu i Vedrana Mataiju. Friški rukometni reprezentativci su se na nedavnom europskom prvenstvu okitili srebrom, a obojica brane boje RK Poreč. Goran je golman, Vedran krilo, uvijek su veseli i nasmijani i stvarno je bilo ugodno s njima popiti pokoji Lero sok te otkriti neke zanimljive detalje o njihovom sprotskom životu.

čitaj više

vrh stranice