Blog event(ura) by Lero

Galeb vaterpolo boy

2012. siječanj 25


Kako mu se nedavno zamjerilo skijanje kad je pijan pao sa sjedečnice na talijanskog turista, ove je godine odlučio otići na studijsko putovanje u Amsterdam pod krinkom odlaska na europsko prvenstvo u vaterpolu. Fino je složio priču curi i ljubavnicama, uzeo kutijetinu s kondomima i krenuo u carstvo poroka.
Za početak, čim je stigao, krenuo je na utakmicu kako bi komadima za alibi poslao fotku s tribina i tako ih skinuo s dnevnoga reda. Na sebi, naravno, radi boljeg dojma ima samo vaterpolo šlafrok, gaće i kapicu i smrzne se ko majmun na putu od hotela do bazena.

čitaj više

Kako vaterpolisti prolaze kod djevojaka?

2011. travanj 16

Nakon bloga o galebima na bazenu razmišljali smo o našim vaterpolistima i njihovim uletima ili uletanjima. Pitamo se koju bi ocjenu (od jedan do pet) dali vaterpolistima za njihove ljubavne manire i uletavanje ženskom spolu...

Oni koji nisu poznavatelji vaterpola, možda će se iznenaditi da je taj sport nastao potkraj 19.st. u Velikoj Britaniji. Prvu vaterpolsku utakmicu u Hrvatskoj, odigrali su studenti u Splitu 1908. godine u uvali Bačvice na improviziranom plivalištu. Ovaj sport i vaterpolisti dobili su, zasluženo, na važnosti osvajanjem titule Europskih prvaka 2010. godine koja je ujedno i prvo osvojeno europsko zlato. Čestitamo dečkima još jednom!

Sandro Sukno, najmlađi je član hrvatske vaterpolo reprezentacije koja se ljetos okitila naslovom evropskih prvaka. Vaterpolo mu je u krvi još od malih nogu jer je rastao uz oca Gorana koji je kao igrač Juga i reprezentacije bivše države osvajao mnoge medalje. Sa sedam godina imao je prvi trening, priznaje da je učio gledajući starije u Cavtatu kako igraju, a sa 17 godina već je igrao u prvoj momčadi Juga Co, tada najboljoj svjetskoj vaterpolskoj ekipi. Svu raskoš talenta o kojem se u vaterpolskim krugovima pričalo još od kada je zaigrao u mlađim uzrastima Juga potvrdio je na Evropskom prvenstvu za mlade vaterpoliste u Grčkoj gdje je proglašen za najkorisnijeg igrača turnira. I dok u bazenu plijeni pažnju maštovitim potezima i preciznim izvođenjem peteraca, van plivališta ovaj dvadesetogodišnjak djeluje samozatajno. Nas zanima kakav je mladi sportaš u svoje slobodno vrijeme i kakav je uletač djevojkama.

čitaj više

vrh stranice